De Tulpenacker
Steden

Steden

Amsterdam

Bezoek deze wereldberoemde 17e-eeuwse hoofdstad van Nederland. Geniet van de historische gebouwen, prachtige musea en gemoedelijke sfeer. Maak een rondvaart door de grachten, wandel door het Vondelpark en winkel in de oude binnenstad. Amsterdam is uniek in zijn soort!

Amsterdam

Leiden

Ontdek universiteitsstad Leiden, de geboortestad van Rembrandt en dichtbij aan het strand. Leiden is bekend om zijn universiteit, historische binnenstad met grachten en prachtige monumentale gebouwen en zijn vele musea. Maak een rondvaart of een hofjeswandeling of bezoek een van de vele leuke restaurantjes. Ook de Hortus Botanicus is altijd een bezoek waard.

Leiden

Haarlem

Ontdek Haarlem met zijn aantrekkelijke binnenstad, talloze musea, winkels, restaurants en het strand dat vlakbij ligt. Haarlem is veelzijdig, variërend van verborgen binnenplaatsen tot trendy conceptwinkels.

Haarlem

Delft

Delft kent een wereldwijde reputatie dankzij de relatie met Johannes Vermeer, Delfts blauw aardewerk en het Koninklijk Huis. Laat het verleden tot leven komen terwijl u langs grachten, kerken, herenhuizen en rechtbanken loopt.

Delft

Den Haag

Den Haag is de enige grote stad met strand direct aan de Noordzeekust. De stad heeft vele monumenten, chique hotels en een politiek hart. Op het historische Binnenhof is de regering van Nederland gevestigd en op het Noordeinde bevindt zich het werkpaleis van de koning. U kunt er prachtige kunstmusea bezoeken en een dagje high class shoppen.

Den Haag

Utrecht

Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland. De stad is gebouwd rondom de Domtoren, die u geen seconde uit het oog kunt verliezen. Verdwalen in de sfeervolle, autovrije binnenstad is daardoor onmogelijk. Utrecht heeft schitterende grachten met bijzondere werfkelders vol cafés en terrassen aan het water.

Utrecht

Gouda

Welkom in Gouda, dé Kaasstad van Nederland. Maar Gouda is veel meer dan alleen maar kaas. In deze prachtige historische stad vol hippe sfeervolle plekken en gepassioneerde mensen is van alles te ontdekken.

Gouda

Rotterdam

Rotterdam is een stad met vele gezichten; een stoere havenstad, trendy uitgaansstad, chique winkelstad en hippe kunstenaarsstad. Maar Rotterdam is bovenal de architectuur stad van Nederland, waarin vernieuwen centraal staat en de skyline constant verandert.

Rotterdam