De Tulpenacker

Huisregels

Door het opstellen van deze huisregels hopen we dat u een aangenaam en gezellig verblijf heeft op ons vakantiepark. Doordat u verblijft op ons park gaat u automatisch akkoord met onze regels.

 

 1. Bij aankomst dient u zich aan te melden bij de receptie. Ook uw bezoek en eventuele logees dienen zich te melden. U kunt 1 auto parkeren bij de vrijstaande vakantiewoningen. Overige auto's kunnen op de centrale parkeerplaats bij de receptie geparkeerd worden. 
 2. Op de centrale parkeerplaats bevindt zich een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Het is niet toegestaan uw elektrische auto op te laden bij uw recreatiewoning.
 3. Inchecken in de accommodatie is mogelijk vanaf 15:00u. Bij vertrek dient u uw accommodatie uiterlijk voor 10:00 u te verlaten. Afhankelijk van de beschikbaarheid en in overleg met de receptie is een laat vertrek (tot 18:00u) of een vroege aankomst (vanaf 12:00u) tegen extra vergoeding mogelijk. 
 4. Op het hele terrein geldt de maximale snelheid van 5 km. per uur.
 5. Het is niet toegestaan de buurtbewoners te belasten met vragen omtrent uw verblijf. Zij maken geen deel uit van onze organisatie.
 6. Gezien de grote hoeveelheid water om het perceel, achten wij het raadzaam kinderen zonder zwemdiploma een reddingsvest te laten dragen op het terrein. Reddingsvesten zijn gratis beschikbaar bij de receptie. Het is verplicht kleine kinderen (o-6 jr.) op het terrein te begeleiden.
 7. Het is niet toegestaan het weiland van de boer te betreden (overkant van het water). 
 8. U kunt en mag zwemmen in de grote vaart op eigen risico.
 9. Er mogen max. het aantal personen in huuraccommodaties verblijven, als er slaapplaatsen/bedden zijn. In overleg met de receptie kan er voor baby's een uitzondering gemaakt worden, indien deze in een wiegje of campingbed slapen. 
 10. Roken is verboden in de accommodaties. Bij de vrijstaande vakantiewoningen mag dat wel onder de overkapte veranda. 
 11. Het is verboden om open vuur te maken op het terrein, anders dan een BBQ.
 12. Kleine huisdieren zijn in overleg met de eigenaar toegestaan. Honden van bezoek, dienen altijd aangelijnd te zijn op ons terrein. U mag uw huisdier nooit alleen in de accommodatie achterlaten. Het is niet toegestaan uw huisdier of huisdieren van bezoek toe te laten op het weiland van de boer (overkant water).
 13. Het is niet toegestaan om zonder overleg bijzettentjes in de tuin te plaatsen. 
 14. Het is niet toegestaan om zwembadjes in de tuin te zetten. Dit i.v.m. de veiligheidsvoorschriften. 
 15. Het is verboden om buiten afval neer te gooien, houdt De Tulpenacker netjes. Als u gebruik maakt van gemeenschappelijke faciliteiten zoals wasruimte, vis- kanosteiger, picknick tafels, of de speeltuin, graag netjes achterlaten.
 16. Wij verzoeken u dringend om niet door de beplanting te lopen. 
 17. Indien er schade is aan de accommodatie, verzoeken wij u dit direct te melden. 
 18. Indien er storingen zijn, verzoeken wij u dit direct te melden bij de receptie, of u kunt het bekende nummer +31 6 474 868 58 bellen, zodat we hier zo snel mogelijk op kunnen reageren. 
 19. Indien u inventaris mist, kunt u dit bij de receptie melden. 
 20. Schoonmaakkosten zijn verplicht. U dient bij vertrek de vaatwasser te vullen met uw vuile vaat en aan te zetten. Het afval dient u weg te gooien in de daarvoor bestemde containers. Er is een restafvalcontainer, papiercontainer en een glascontainer. De accommodatie moet ook veegschoon achtergelaten worden. 
 21. Gebruik van  wasmachine en wasdroger gaat met munten. U vindt de machines bij de receptie. De munten zijn te koop bij de beheerder. Het gebruik van de wasmachine en wasdroger is voor eigen risico.
 22. Fietsen dient u in het fietsenrek bij de accommodatie te plaatsen. Het is niet toegestaan om fietsen tegen de accommodatie te zetten. 
 23. Bezoekers hebben toegang tot het terrein vanaf 8.00 uur tot 23.00 uur. U bent verantwoordelijk voor het gedrag van uw bezoek, ook dienen zij zich te houden aan deze huisregels. In geval van ernstige overtreding kan de bedrijfsleiding beslissen de bezoeker en u als verantwoordelijke, de onmiddellijke toegang tot het terrein te ontzeggen.
 24. Op alle reserveringen zijn onze eigen Voorwaarden Tulpenacker, de "Recron Voorwaarden vakantieverblijven" en dit "Huishoudelijk reglement De Tulpenacker" van toepassing. 
 25. De directie van De Tulpenacker is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel ontstaan als gevolg van uw verblijf op het terrein, alsmede voor schade ondervonden door het gebruik van de op het terrein aanwezige voorzieningen (faciliteiten). De directie is niet aansprakelijk voor schadeclaims, voortvloeiende uit geluids- of stankoverlast en enig van buiten komend onheil, alsmede de terreingesteldheid als gevolg van weersinvloeden. Voorts wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor het onklaar raken en/of buiten gebruik zijn van de aanwezige faciliteiten en/of voorzieningen. Eenieder verblijft geheel op eigen risico. 
 26. U dient altijd de aanwijzingen van het personeel op te volgen. 
 27. De bedrijfsleiding is altijd gerechtigd onbevoegden de toegang tot het terrein te weigeren en personen die zich misdragen de toegang tot De Tulpenacker te ontzeggen. 
 28. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, wordt beslist door de bedrijfsleiding.