De Tulpenacker

Algemene voorwaarden

De Tulpenacker

Met het aangaan van een gemaakte reservering worden deze algemene voorwaarden van kracht.

 

Defenities

Eigenaar:             Erwin en Kim van Rijn-van Ruiten
Beheerder:          Vervanger bij afwezigheid van de eigenaren
Gast:                    Hoofdgast en medegasten die bij ons verblijven


Algemeen

 1. De hoofdgast dient 18 jaar of ouder te zijn, is verantwoordelijk voor zijn of haar medegasten, moet een vaste woon - of verblijfplaats hebben en een geldig identiteitsbewijs bij zich hebben.
 2. De prijzen van de vakantiewoningen en de vakantieappartementen van De Tulpenacker staan op www.detulpenacker.nl, Booking.com, Heerlijke Huisjes, VRBO (Home Away), Belvilla en Holidu. Prijzen zijn inclusief btw, wifi, water, elektriciteit en tv.
 3. Ons park is omringd door water en derhalve een risico voor kleine kinderen die niet kunnen zwemmen. We hebben niet de mogelijkheid om al het water om ons heen af te zetten. Derhalve is het verstandig om kinderen zonder zwemdiploma een reddingvest te laten dragen. Dit is de verantwoordelijkheid van de gast. 
 4. Onze appartementen zijn helaas niet geschikt mensen in een rolstoel, onze vrijstaande woningen wel.
 5. Wij gunnen onze gasten een onbezorgd verblijf. Wij dragen echter geen verantwoordelijkheid voor verlies, diefstal, ongelukken, persoonlijke blessures, medische kosten of schade aan goederen veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten ons bereik.
 6. Uiteraard verwachten we dat onze gasten eventuele beschadigingen, vermissingen bij ons melden. Eventuele kosten worden in rekening gebracht.
 7. De Tulpenacker is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie zoals uitval van stroom, wifi, watervoorzieningen en technische installaties.
 8. We verwachten dat onze gasten instructies van de eigenaar of beheerder opvolgen.
 9. De eigenaar of beheerder kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang De Tulpenacker ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van de verblijfskosten.
 10. De administratie van de eigenaar is bepalend bij onderling meningsverschil tenzij de gast het tegendeel kan bewijzen.
 11. We verwachten dat gasten van De Tulpenacker zich houden aan de huisregels en de algemene voorwaarden.


Reservering en betaling

 1. De huurovereenkomst kan telefonisch, per e-mail, via onze website, Booking.com, Heerlijke Huisjes, VRBO (Home Away), Belvilla en Holidu worden aangegaan.
 2. Na ontvangst van een reserveringsverzoek stuurt De Tulpenacker een bevestiging (mits de woning beschikbaar is).
 3. De reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 25% van het totaalbedrag.
 4. De aanbetaling moet binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bevestiging worden voldaan.
 5. Indien de aanbetaling niet tijdig binnen is wordt de reserveringsaanvraag geannuleerd. De gast ontvangt hier per e-mail bericht van.
 6. Bij reserveringen met aankomst binnen één week moet de aanbetaling direct worden betaald.
 7. Het resterende openstaande bedrag dient 42 dagen voor aankomst voldaan te zijn.


Annulering

 1. Bij annulering van de reservering gelden de volgende voorwaarden: 
  Bij annulering van 14 dagen of minder voor de aankomstdatum of bij niet op komen dagen; 100% annuleringskosten.
 2. Alleen na oordeel van de eigenaar of beheerder (bijvoorbeeld in geval van calamiteiten) kan van de annuleringsvoorwaarden worden afgeweken.
 3. Om in aanmerking te komen voor eventuele restitutie, moet de annulering direct per e-mail of telefonisch aan de eigenaar worden doorgegeven.
 4. Na overleg zal het afgesproken bedrag binnen twee weken worden overgemaakt.
 5. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.
 6. De Tulpenacker kan de reserveringsovereenkomst alleen opzeggen in geval van overmacht, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaren of familie, ziekenhuisopname of onaangekondigde verkoop.
 7. In één van deze gevallen zal de eigenaar of beheerder de gast zo spoedig mogelijk een alternatief aanbieden.
 8. Als er geen alternatief mogelijk is of de gast accepteert het aangeboden alternatief niet, dan zal terug storting van het volledige bedrag plaatsvinden. Eventuele andere kosten ten gevolge van de opzegging zullen niet door de eigenaar worden vergoed.
 9. Wij raden aan een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.


Aankomst en vertrek

 1. Bij De Tulpenacker zijn de woningen en appartementen op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur beschikbaar en kan tot 20.00 uur worden ingecheckt. 
 2. Het wordt gewaardeerd als we de verwachte aankomsttijd van te voren doorkrijgen.
 3. Afwijkende aankomsttijden dan hierboven genoemd zijn alleen mogelijk in overleg.
 4. In verband met het schoonmaken van de kamers is het nodig op de dag van vertrek deze vóór 11.00 uur te verlaten.
 5. Een vroege of late uitcheck is in overleg mogelijk alleen bij beschikbaarheid van de woning of appartement tegen een extra kosten.


Overig

 1. Wanneer deze voorwaarden niet voorzien, dan zijn de Recron Voorwaarden van toepassing.


Klachten

 1. Uiteraard doen wij ons uiterste best onze gasten een onbezorgd en onvergetelijk verblijf te bieden. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch een klacht zijn, dan horen wij dat graag ter plekke zodat wij dit direct kunnen oplossen.