De Tulpenacker

Restaurants

Paal7

Op loopafstand van ons park vind je Paal7. Deze voormalige kas is omgetovert tot restaurant en behoort tot onze zwager/broer Mark van Ruiten. Een unieke locatie! Veel ramen, heerlijk licht, een frisse beachlook, waarbij gewerkt is met hout, staal en rijkelijk groen… Er is een heerlijk terras aan het Braassemermeer.
Paal7

Wagenaar

Iets verderop in de straat vind je Wagenaar. Goed eten & drinken op een bijzondere ontmoetingsplek aan het water. Wagenaar is terug in de oude groente- en bloemenveiling van Roelofarendsveen. Ontdek ook het huisgemaakte eigen ijs, het heerlijke terras met groentetuin en de uitgebreide lunchkaart.
Wagenaar

Café de Haven

Wie café de Haven zegt, zegt de sluis. En andersom. Ze hebben een rijke, gezamenlijke historie die teruggaat naar 1876. Anno 2018 is er veel veranderd, maar is het nog steeds de huiskamer die je altijd gewild hebt. Café de Haven is een bruin café met een verrassende keuken.
Café de Haven

Poco Más

Verscholen achter de watertoren met de grote tulp ligt Poco Más. Dit is een plek voor iedereen in het hart van Roelofarendsveen. Plof lekker op onze bank in de serre of drink een kop koffie aan onze grote leestafel. Houd je meer van een tafel vol hapjes en drankjes? Poco Más loves to share!
Poco Mas

Plantage 87

Plantage 87 is HET adres voor culinair, puur en (h)eerlijk eten in een sfeervolle ambiance waar je je zeker thuis voelt. Dit is een verstopte parel, pal aan het Braassemermeer. De Plantage heeft haar eigen groententuin. Dit betekent heel veel mooie eerlijke producten.
Plantage 87

De Vergulde Vos

In de volksmond 't Vossie is niet zomaar een eetcafé in Rijpwetering. De Vergulde Vos is een monumentaal pand ontstaan in 1615 en heeft een rijke geschiedenis. De heerlijke high wine/beer menu's zijn een echte aanrader. We raden u aan op tijd bij hen te reserveren.
De Vergulde Vos

De Dyck

In dit restaurant proeft u de vriendschap tussen agrarisch en culinair met al uw zintuigen. Alle groenten die zij gebruiken komen uit eigen moestuin; het 'Groene Hart' van het bedrijf. Vlees en vis (uit Nederland) gebruiken zij alleen als het echt iets toevoegt aan het gerecht. Ook fermenteren ze hun groenten. Dit alles zorgt voor ware kleur- en smaakexplosies op uw bord, een aanrader voor iedereen die van verrassingen houdt!"
De Dyck